Продавець Интернет-магазин Radio-Security розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
62 відгуків
Интернет-магазин Radio-Security
+380505772916
+380945507338

Автомобільний підсилювач мобільного звязку 3G

  • В наявності

2 643 грн.

+380505772916
  • +380945507338
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Автомобільний підсилювач мобільного звязку 3G
Автомобільний підсилювач мобільного звязку 3GВ наявності
2 643 грн.
+380505772916
  • +380945507338
Купити

Опис

Підсилювач сигналу допомагає користувачам збільшити швидкість передачі даних в районах зі слабким сигналом і здійснювати дзвінки з "мертвих точок", збільшуючи вихідну потужність будь-якого телефону і оператора до вишки стільникового зв'язку, забезпечуючи надійне з'єднання користувача. Пам'ятайте, цей підсилювач мобільного зв'язку для автомобіля, або будь-який інший підсилювач не допоможе Вам якщо зв'язку зовсім немає. Цей ретранслятор повинен вловити сигнал, підсилити його і надати Вам. Це двонаправлений підсилювач сигналу, який підсилює сигнали до і від стільникового вежі. Підсилювач сигналу ідеально підходить для роботи в режимі "вільні руки" при використанні з гарнітурою або пристроєм Bluetooth в автомобілі.

 

Основні риси:

1. Працює з постачальниками послуг мобільного зв'язку 3G WCDMA 2100 Мгц. (Найбільш розпошіреніша частота в місті, автострадах, на околицях міст.)

2. Регульований кронштейн для більшості телефонів.

3. Підсилює сигнали до і від стільникового вишки.

4. Підтримує як голосові, так і 3G дані.

5. Легко встановлюється в будь-який автомобіль.

 

Підтримка мережі:

3G, WCDMA, GSM2100 МГц і будь-якого бездротового оператора в діапазоні частот 1920-1990 МГц і 2110-2180 МГц

 

Області застосування:

Його можна використовувати в Європі, Азії, Австралії, на Близькому Сході і в Африці. Якщо ви живете в США і Канаді, а ваш оператор мобільного зв'язку використовує мережу 3G, її також можна використовувати.

Це допоможе вам залишатися на зв'язку в районах зі слабким сигналом, де є штучні або природні перешкоди.

 

Як це працює:

Коли телефон знаходиться в підставці і при використанні бездротової гарнітури Bluetooth або пристрої «вільні руки», зовнішня антена збирає сигнал стільникового вежі і направляє його по кабелю до підсилювача сигналу. Потім сигнал посилюється і прямує на телефон.

 

Коли телефон передає, сигнал піднімається бездротовим способом і посилюється репитером і передається назад в стільникового вежі через зовнішню антену.

 

Характеристики:

Діапазон частот: висхідний канал 1920-1990 МГц, спадний канал 2110-2180 МГц

Посилення (дБ): Uplink Gp≥40 Downlink Gp≥40

Експортна потужність (Po): ≥20 дБм

Пульсація смуги пропускання: ≤3 дБ

опір 50 Ом / N

Коефіцієнт шуму: ≤4 дБ

Затримка передачі: ≤0,5 мкс

Температура навколишнього середовища: -10oC ~ 60oC

Джерело живлення: DC12 ~ 24 В

Надійність: за стандартом GB6993-86

Електромагнітна сумісність: за стандартом ETS300 694-4

 

В коплект входить:

1 x підсилювач сигналу підставка для телефону

1 х зовнішня антена

1 х кронштейн

1 х USB-адаптер для автомобільного зарядного пристрою

1 х англійське керівництво

Інформація для замовлення

  • Ціна: 2 643 грн.